Hai..saya kira skrng saya pregnant 6w1d..normal ke perut saya nmpk besar.x sure baby bump ke lemak🤣

Perut saya nmpk besar dan saya rasa mcm bukan 6w1d..tapi last month saya period,tapi dua hari je..curios la

11 Balas

Samala..wlupun asik kuar darah spotting..mkn je x mkn ke perut tetap ke depan..8w..tp klu ikut last period dh 9++week

Saya baru 4 bulan lebih tapi mcm 7 bulan dh rasa cm Sarat baby ke 3 yang kakak ii semua pregnant kecik ii je

saya baru 5week... pun nmpk besar jugak.. xtau laa besar sbb baby kaaa.. lemak... hahhahahaah

11mo ago

kann..sampai confius,baby bump ke lemak ni🤣

normal je kot. sbb saya 6week pun dah nampak baby bump. kalau lepas makan lagi nampak besar 🥰

11mo ago

haaa sama laa..lepas makan lagi besar🤣

Normal tu..sy 4w pon dh nmpk buncit kdg mikir..buncit sbb preggy ke sebab lemak😂😂

11mo ago

normal la tu..insyallah semoga sihat2 semuanya

Sama ngn saya..tpi mmg jenis perut buncit😂😂🤭

Sama lah sis. Saya 6 weeks pun rasa perut besar jugak 🤣

11mo ago

mcm x padan dgn usia kandungan🤣 saya keje pakai uniform,dok fikir muat ke idak uniform saya ni..nak tempah baju mengandung mcm awal lagi..🤣🤣🤣

yela.. sama 😅

haha kembar kot awk

11mo ago

Allah..kalau rezeki saya terima je🤣

Sama laaaa hehe

11mo ago

takut salah kira je..tau2 dah besar..buku pink x bukak lagi ni