Baby bump besar

Saya pregnen baru 4bulan 4 hari, tapi perut nmpk besar sangat2 . Ramai tnye twin ke . Sbb mak saya mmg kembar . Huhu ke mmg normal je 4bulan perut dh besar ? Perut dh mcm 6bulan gitu . Tapi scan time 2 bulan dlu nmpk seorg je baby .

2 Balas

Normal, kalau mcm saya sebelum pregnant perut besar sbb buncit 🤣 ni dah 7bulan sama mcm kakak saya dah sarat nak bersalin, ramai ingat kembar, saya cakap je perut besar sbb sebelum pregnant saya buncit 😂😂😂

2y ago

oo yeke . tula perut mmg jenis besar kot . haha terima kasihh atas jawab balas

Normal. Lain kandungan lain perubahan fizikal kehamilan

2y ago

🌻