mengeras

Perut Saya asyik mengeras setiap saat.tak campur lagi dgn pedih ulu hati.nak jalan pun rasa x larat sebab perut mengeras dgn pangkal peha sakit.kalau dok baring bunyi meletup kedengaran dlam perut. Saya dah 35 weeks Ada ke ibu cam Saya??

2 Balas

kerap mengeras dalam masa terdekat and baby kurang gerak.. better pergi hospital. 2nd baby sy kerap mengeras serah diri kena beranak... walau kiraan baby cukup 10kali. ctg tka cantik, baby makin slow and nadi sy laju masa tu. kena beranak... tp sy da 38w5day masa tu. pantau pegerakan baby 24jam

Baby gerak aktif sis tapi Saya yang Tak selesa sebab xleh gerak banyak.dah gi hospital.doktor bagi appointment 27/11. Ni plak dtng balik.