hai mommy..nak tanya 32week.. perut mmg kerap sgt mengeras ke..? kdg mcm xthn sgt..

PERUT MENGERAS

2 Balas

Sy pon mgeras, plg kerap mlm..skrg dh 37w.. nurse ckp mybe bby geliat n tukar posisibbdn..plg ketara time aktif, semput dibuatnye…tp klau mgeras n rasa sakit dkt perut n pinggng tu tkut tnda nk bersalin

1mo ago

btol sis.. sma naik ngn nk trkncing smua

Normal tu, sy kerap dia mengeras time sy aktif la.. Kalau time nk malam nak tido dia aktif bergerak.. Ngilu2 rasa nk tekencing 😂

1mo ago

btol sis.. smpai ngilu rasa nk kncing.. tp kdg xthn gk