Tolong info dulu

Perut mengeras smpai sakit belakang , dr petang td sakit dia tp tk teruk sgt . Keluar lendir jernih mcm jeli bgitu , dah 39w++ perlu risau dah ke ? Lain² tanda takde pun .

4 Balas

saya pun mengeras keluar mcm white discharge tapi drop je jernih xde pula air ketuban. 39w ..keras tak konsisten dari 38w..tak gi hosp lg sbb tak sakit lagi. Saya rasa jika sis dah rasa sakit kerap 5/10 minute gitu mkn kerap mk blh gi hosp

2y ago

amin dah bersalin skrg pantang hari ke 9..semoga dipermudahkan bg sis juga yer