is it normal?

perut mengeras non stop, which is every 5minute mcmtu then,sakit belakang in 36weeks? should i go to hospital or no sbbb ada jugak air menitis yellow colour tapi after that tak kluar dh dia kluar sikit je

1 Balas

tanda nak bersalin tu. hati hati ya..takut pulak yg menitis tu air ketuban kan..hmm

5y ago

itulah bru nk pgi harini sbb ank first kan so really dont know sgt , sampai belek2 google pun still the same haha