mengeras lama

perut mengeras lama..perut x lembut...x sakit..perlu ke x g hospital ?...jalan baru buka 2 CM..xde kluar tanda apa² lagi...37weeks

1 Balas

jika kerap stiap 5 minit puan prlu ke hsptl kadar segera tuk dptkn rawatan dr doc n nurse...tuk tahu keadaan bby dlm prut bgaimana ..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

oo..mungkin bukaan msih blum smpai tahap maxima kut..puan ada ig?? nnti try follow ig eja confinement helper tuk brsalin tenang..dkt highlights dia ada share..mana tw blh mmbntu puan utk cptkn bukaan dan brsalin...mg dpmudahkan segalanya amiin