Perut Mengeras Lama

Kalau perut mengeras lama sgt n tak sakit.. Sakit pun sakit sikit je..... Itu tanda nk bersalin ke.. Perlu ke sy ke hospital..turun tanda semua tak ade.. Cume perut mengeras je.. Kalini lama sgt... Dah pukul 6 gerakan bayi baru 6 tendangan.. #38weeks5day

2 Balas

Baik pergi hospital sis. Kita tak tahu ape yg jadi dalam perut kita . Lgpun sis dah ckup bln

4y ago

Sb dah pukul 6. Tendangan br 6kali. Kalau klinik sy. 10 tendangan pd pukul7.dikira lmbt..

dah try minum minuman manis ke ?

4y ago

in shaa Allah .. stay positif .. zikir dan doa jgn lupa ye .. mudahan dipermudahkan bersalin nanti😘