dah sampai masanya ke?

Perut mengeras dari mlm td...tp takde sakit belakang dan pinggang... ada keputihan pekat.. Walaupun ini ank ke 8..tp tiap kelahiran itu berbeza rasa nya..yg kali ni mmg ada pelik sikit.. selalunya kalau mengeras..baby mmg dah slow2 je.. tp yg ni Masih aktif bertenaga!!so,adakah ini juga petanda sy akn bersalin dlm tempoh terdekat ni???due date 15/4/2020

1 Balas

Saya pun alami benda yang sama mcm sis jugak, anak sulung saya dah 13thn, jd bila anak kedua ni saya jadi xth sgt, perut mengeras, pergrkn bby pn xterllu kuat seperti sll, tapi saya baru mask 36mggu 1hr... Keputihan xyh ckplah, smkn byk...