Keadaan mummy masa Kandungan mncecah 35minggu

- perut kerap mengeras - bdan rasa bebahang - perut rasa makin penuh Normal. Ke

6 Balas

samalah. 35 week juga ni. - senang heartburn - bila baby gerak mula rasa mcm nak terkencing. - vagina rasa sakit2 - kelengkang pon da mula sakit - kadang2 kaki bengkak. - bila bangun dari duduk kemain sakit bawah perut.

3y ago

samalaa kita.. semoga sama2 dipermudahkan urusan untuk besalin.. ?

normal... sama macam saya... saya pulak baru mengurut sbb kepala baby tersepit dekat tulang tepi kiri vagina?

sama sis.. kena brsabar sikit lah masa berbahang tu..

normal, saya pun merasa yg sama. take care mommy

normal sis

normal