38week 3day

perut dah nampak makin jatuh kebawah tp blm ada tanda2, ramai cakap tak lama lagi ni tp tak ada rasa tanda apa2 langsung 😄😄 baby aktif sgt di dalam perut mommy nya tp belum nak keluar juga 😄

2 Balas

Mcm saya, rmai jgk ckp perut dh jtuh bwh.. Bru 36week..ttba sakit perut mcm senggugut.. Esokny p hospital doc cek dh bukak 3cm..trs kna thn, mlmny bslin😊

1y ago

senang nya awak dpt awal besalin 😊

sy 40 weeks dah ni...kontraksi palsu pon kdg2...puas pujuk baby pon..

1y ago

saya takut ikut belah nenek, sebab nenek mengandung anak dia semua 10bulan..saya takut lama sebab baby dah besar di dalam