Perut cramp

Perut cramp macam rasa nak period malam2 or waktu sejuk. Kandungan 7w. Siapa pernah rasa?

12 Balas

Saya pernah rasa.. bila checkup saya tanya docter , docter kata its normal rasa macam tu sebab baby nak membesar.. sekejap je tu.. nanti lama2 hilang🥰.. Melainkan you rasa sakit + berdarah itu tak normal..

3y ago

Hehehe betul betul. Skrg sy dh 19w alhamdulillah dh hilang rasa cramp tu. cuma kalau terlampau letih pinggang sakit tdo tak selesa hehe 🥰

sy dulu mse mule2 mmg sllu cramp perut .. skrg sy da 17w da .. misi ckp kalo perut cramp bykkn minum air msk .. skrg sy da 17w prut xcramp .. tp sllu sakit blkg .. nk tdr pon x slese ..

3y ago

Rasa mcm ada angin2 gerak dlm perut. Tp tak pasti angin ke baby yg gerak tu hahah. Nurse kata lmbt rasa gerak mungkin sbb first baby hehe. Minggu lepas sy dh buat detail scan, dh nampak jantina. 😃

pernah .. tp msa tu kandungan dah masuk 4 bulan ke atas bru rasa sakit2 tu .. klu sblm ni xrasa sgt .. tp sbb alahan teruk rasa juga la hehe

kalau Perut Nyeri Macam nak peroid Kamaluan ada nyeri sikit it bahaya ke sebab mengandung anak pertama Usia kandungan dah 4 buln

saya pernah rasa.. malam rasa cramp perut dgn pinggang sakitt..nk tido pun xlena.. kandungan 5w ..

3y ago

Try letak bantal kt sisi pinggang 😊

sy pun mcm tu sebelum dpt taw pregnant.. skrg dh 9w lebih dh x rsa lgsung

minun susu anmum... makan kurma ajwa.. dan bykan air..

3y ago

Anmum dilarang sama sekali untuk saya. Nurse dgn doctor kata boleh kena kencing manis walaupun dh less sugar hehe

kalau rahim mengembang pun rasa mcm cramp

pernah tgh alami skrg

minum air suam...