Perut berasa sakit. 7 weeks 4days

Perut berasa sakit sikit, dia mengeras ke? Dia bergerak? #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Normal mcm tu as long tak ada bleeding. Masa sy mula2 pregnant masa 4 week sakit perut belah kiri yakmat. Nk bjln tk boleh, cramp, kencing sakit. Nnti lama2 hilang. Bnyk minum air masak. Bed rest. Bby boleh start mngeras 14 week mcm tu, begerak 17 week . Depends pda bby masing2.

normal rasa sakit sikit macam cramp masa period sbb kandungan sedang membesar. Banyakkan berehat ya, elakkan stress, minum air secukupnya