Anak first umur 2tahun 17hari Fully bf sampai skg

Pertanyaan sye.. sye peknen skg.. masih boleh ke anak menyusu bdn?#bantusharing #ingintahu #pregnancy

2 Balas

boleh teruskan klu puan kuat, tapi cari jalan utk berhentikan anak myusu bila puan rasa emosi dh x stabil.. kdg kita stress bila mngndung tpi msih mnyusu, ikutlah mana yg puan rasa slesa.. 😊

3y ago

Owh boleh ye? Baby okey tk kt dlm? Sbb abg nye isap susu bdn lg.. sye okey jee tp tula anak suka gigit.. perih dh puting susu sakit😅

bole

3y ago

Bby dlm perut xd ap ke sis sbb abg nye nyusu lg