Susu formula

PERTANYAAN kpd ibu2 yg ade pngalaman masaah penyusuan baby,, susu formula ape yee yg elok tuk baby,,, sye daa buntu,, ade x yg sme mcm sye.. 1. Similec - berkahak 2. S26 - cirit 3. Ducth baby - berkahak+ batuk+ selsema

17 Balas

Masa lahir anak saya minum frisolac. (hospital yang bagi). then saya bagi similac step 1 sampai umur dia setahun now bagi dia karihome. Susu memang awak kena try n error. Cuba try Dugro