konpius

perot kejap besar...kejap kecik balik ?.. kalau besar pakai baju sendiri xmuat tang perot kena pkai bju suami. bila die mngecik baju sendiri y fit2 muat plak ? mak fenin tgk perut sendiri 17w3d

1 Balas

saya pon sama .pernh rsa cmtu..kjp nmpk besar kejp kecik smpai suami kdg2 tnya aik tk nmpk besr pon perut? ehbdh besrla perut😅saya pon jdi confiuse..tk sabr nk tunggu appointmnt doc scan..nk tngok keadaan baby kn 😅

5y ago

hahaha kan 😅😅