Tangan kaki biru bila mandi

Pernah x bila mandikan bayi pagi dan petang tangan bahagian jari dan tapak kaki warna biru... bahaya ke tak ye.. baby pernah alaminkekurangan oksygen ketika lahir..

1 Balas

anak puan mandi air suam ke atau air sejuk? dan lepas mndi dia nangs x?? klu ada brlaku sesuatu yg abnormal better puan jumpa dan rujuk pada doc pakar mengenainya..jika sblm ni baby pnh ada sejarah kesihatan atau apa shj semasa kelahiran .. mg dpmudahkan segalanya .aamiin