Normal Ke Tak??

Pernah tak rasa perut xda apa2? Melainkn rasa lapar tpi xde selera makan ye? Baby baru 10 weeks... Rsa mual ade sikit sbb hidu bau aym

1 Balas

Benda tu normal untuk awal awal . Saya baca selera makan tu akan pulih after 12 minggu . Awal awal memang kadang tak percaya je dalam perut ada baby , bila dia dah gerak pun kadang tak percaya , bila dah tengok depan mata lagi tak percaya budak ni ke yang duduk dalam perut kita dulu

5y ago

Huhu... Thanks fr info... Noted that ☺️