Saja tanya.. Konfius

Pernah tak lepas period, opk positif upt samar2? Cek sbb masa period tu 3hari je hitam coklat. Hari ke 4 dah kering saja test. Boleh jadi pregnant ke atau baru nak subur? #ingintahu

4 Balas

Hitam coklat tu banyak atau secalit je? Berketul tak? Kalau tak berketul dan kuantitinya sikit boleh jadi darah spotting penempelan. Sbb opk +ve n upt +ve tu confirm pregnant tu sbb saya masa awal2 check upt +ve pun sbb opk saya +ve. Lepastu saya ada keluar spotting coklat2 sikit jee. Pergi scan mmg confirm pregnant. Hehe

Biasanya kalau spotting akan kluar 2 3 kali je. Darah tp wane coklat pekat. N kuantiti yang kluar tu pun sgt sikit. Mungkin sis prgnant. Pape pun jgn buat kje berat. Jgn byk jalan. Jgn bersama dulu. Tgok lu cane. Smoga ada rezeki sis. Aamiin

Mungkin pregnant? Sbb hitam coklat jika sikit boleh jd spotting tanda proses penempelan atau ancaman keguguran. Jadi kena lah buat pengesahan awal kehamilan dgn doktor

2y ago

Baik sis, sy tggu 2 3 hari lagi cek upt. Harap2 ada rezeki sy. Takut berharap. Org kata kalau dah period tu takkan pregnant😅

maybe pregnant kot