Saya skrg da msk 18 minggu..time check degupan jantung baby,masih tak kedengaran.Normal ka?

Pernah tak ibu² sini mengalami masalah yg sama sprt saya?

8 Balas

18 minggu? U sure 18 minggu yea? It's not normal awak. Doktor ckp apa? Biasa dlm 8- 9 minggu dah boleh dgr heartbeat baby.

9mo ago

17 minggu pun awak sepatutnye baby dah patut ada heartbeat. Awak pergi klinik lain n check 2, 3 klinik. Kalau betul baby dah x de heartbeat, awak kena keluarkan baby tu dr dalam rahim awak, kalau biar lama2 boleh jadi infection kpd body awak.