Degupan jantung

Haii,nak tanya skrg kandungan bayi saya 12minggu normal ka tu arr klau xkuat degupan jantung .. Sbb kawn ckp biasanya klau pregnant ni dgupan jntung seorg ibu kuat tp pernah baca kat google kdg klau ibu yg gmuk kdg xtrsa kuat degupan tu.. Adakah btl. .tp rasa mual apa smua tu masi ada... 1st baby jd kurg fhm :3 ngilu2 d perut tu kdg trasa

3 Balas

hi mama kalau ko maksudkan denyut jantung ko sendiri saya rasa tiada masalah juga tu. tapi kalau ko risau sangat, baik jumpa doktor untuk minta kepastian. kita sama mengandung pertama kali dan kadang saya rasa denyut jantung saya biasa saja, kadang laju.

1y ago

ohh trima kasih respondnya sis😊

Kurang paham tp saya x penah kesah pun degupan jantung saya kuat ke tak. Tak prnah terpikir pun . 🤣

Degupan jantung awk ke baby sorry kurang faham ….