Gatal² d kaki dan tangan

Ada tak ibu² sini mengalami mslh yg sama sprt saya.Gatal² d tgn dan kaki serta d blkg.lastnya jd berkudis la pula..ada ka ini pembawaan masa mengandung atau apa..sbb sblm ni memang tak pernah mengalami gatal² mcm ni..contoh sprt d bwh ni..kaki dan belakang saya..

Gatal² d kaki dan tangan
2 Balas

sy pon mcm ni tp tkdela smpai berdarah. bile sy garu dia akan jd besar. sy consult doc sis waktu checkup n doc tu suruh beli krim. if xnk beli bole je minx kt farmasi. cuba sis consult dgn doc kk keadaan sis ni knp. sama ada kurap atau pembawaan baby atau eczema.

8mo ago

tu la sis pandai merebak pula kn....mula setempat sj kena dan kecik sj..lps tu pandai merebak

Saya pun alami gatal gatal sekali menggelupas dari Trimester 1-2. Masuk trimester 3 alhamdulillah tak da dah alahan gatal gatal. Mungkin ada kaitan dengan hormon juga sis. Bole consult doktor utk dapatkan krim