Misi KK kenapaaaaa

Pernah tak ibu2 ada pengalaman dgn misi kk yg perangai tak tau nk kata apa, bila kita tak faham dan bertanya dia perli kita, pastu bila bgtau keadaan kita ni kadang tak dpt dtg jumpa dia, dia buat perangai lansung tak nk balas chat, kalau jumpa tu ada apa2 nk check akan gigih kn jugak diri pergi jumpa dia, tp ni jumpa semata buat bsp dan balik, lgpun saya dah ada alat kt rumah, dan dia tak nk bgtau awal2 kena jumpa dia berapa kali sehari, kalau bgtau awal2 boleh la nk plan mcm mana, kita ni bukan duk rumah goyang kaki, byk keje lain lg nk uruskn, benda bukan nye tak boleh bgtau awal2, tah la serba salah bila nk chat tnye apa2, kita pulak nk kena jaga hati dorg, pelik jugak sape yg mengandung? Kita ke dia🤣🤣🤣

1 Balas

sama mcm nurse kk sy. doc benarkan sy buat bsp sendiri di rumah,tp nurse pula tak nak. terpaksalah sy ulang alik ke klinik 4 hari sekali setiap bulan. nasib baik bsp sebulan sekali. mcm dah jera nak pregnant bila ingat balik. tp sy gagahkan diri juga demi kesihatan baby dlm kandungan