Spotting 7 minggu

Pernah tak ada yg alami keluar spotting mcmni. Normal ke? #seriusnanya #ingintahu #firstbaby

Spotting 7 minggu
5 Balas

Sis ada rasa penat ke.. Saya masa 6 weeks tu ada spotting mcm ni. Darah tak pekat.. Cair2 je cmtu la lebih kurang. Masa scan 6 weeks tak nampak. Lps tu saya scan lg masa 8 weeks Alhamdulillah ada kantung, baby pn dah nampak jantung berkelip. Saya perasan darah mcm ni keluar bila saya terlampau penat. So sis rehat la, jangan terlampau penat. Nanti keluar lagi 😅😅

2y ago

aamiin ya Mujib.. awak pun jaga diri baik² 🤗