People think and see

Pernah ibu2 sekalian ditanya kenapa by bru 3 bulan tpi nmpak besar?bgi ibu2 chubby

6 Balas

Saya pun chubby sis, saya pun 3 bulan jugak, blik kg bila mak lama tak tngk mak kata besar perut, sja gurau dengan dia kata kembar ni, pdahal scan satu je. Tak kisah pun sis perut besar ke kecik, jnji baby kita sihat dalam perut ni, tumbusaran dia okey semua. Masalah saya pulak skrg, berat bdn pulak drop, nurse risau takut tumbusaran baby tngh pesat skrg, sya kena monitor berat lagi 2 minggu

2y ago

Alamak sis, soya sya tak minum, skrg makan lepas makan tahan muntah, tapi kdg kluar jugak. Skrg boleh minum susu coklat je, lepas tu kdg2 minum air bliss tu je tekak nya lalu.😅

Saya! Perut saya dah nampak. Saya tak cakap pun kat orang yg saya pregnant. Tiba2 dapat soalan "bape bulan dah?", nak taknak terpaksa la bgtau bape bulan 🤣🤭

Sy 3 bulan perut msh tk nmpk besar wlaupun chubby. sbb rangka bahu bidang. org tak tahu pun cuma bila dtg dkt pernafasan je dh lain.

tak faham. kalau besar kenapa ya? ok la tu 3 bln dah nampak besar.

2y ago

sy pula perut xnampak sangat. sy da mengandung 6bulan masa tu anak ke 2. tapi saya jalan kengkang sbb ada masalah tulang pinggul renggang awal. tiba2 ada kawan office dtg tanya bisik2, "sory nk tanya.. awk ada sakit apa2 ke.. kenapa jalan mcmtu?" tergelak besar sy. sy pun bagi tahu la "sakit kaki apa. saya mengandung aje ni 🤣".. terkejut member dengar. baru la dia belek2 perut saya.

sy pun pernah sis..1 kampung tanya

sme laa...