Saya nak tahu

Pernah bersama tapi belum nikah . Buat upt naik dua line . Kalau pergi kk diorang akan call keluarga tak? Saya takut sangat sebab keluarga saya belum tahu apa apa tentang ni

15 Balas

better jujur dgn family,mmg dy org mula2 xleh terima.tp lama2 Dy org akan terima gak,sbb y slh kita bkn ank y kita kandung

awak, pm sy kt ig @fyaa4ly_ sy tlg awk kt sana sbb sy pun baru je settle smua tu ☺️

klu bawah umurr maybe ye, klu lbih 18 tak kot, btw bole pm sis?

12mo ago

ye boleh

taubat dulu. pastu takmau parents tahu boleh gi swasta. dr sekarang sampai bersalin

Hmm entah lah wak. Buat dulu lah baru fikir ye dok. Semoga baik2 aje utk awak.