Kandungan 22minggu 2hari

Pernah alami x, bibir miss V bengkak merah, gatal, pedis sbb mncukur?? Bahaya x??sbb saya baru cukur lepas dh 5bulan pregnant.. Mak xsuggest cukur kalau anak pertama.. Tp saya xselesa. Mak suggest letak bedak agnesia merah tu.. Saya pun sllu cuci guna air garam yg suam2... #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Knp xbg shave pula? Hygiene yg patut dijaga. Lg malu klu nurse yg tlg shave nti. Btw awk over shave smpai luka ke?

2y ago

Cuma x sngka smpi kembang merah gatal dan pedih. Saya tkt ada effect apa2..