hello.. sa bleeding uda 4 hri tpi darah yg keluar flek coklat dan kdng darah merah fresh,

perlukah sa mkn ubt kuatkn rahim?#firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

hello.. sa bleeding uda 4 hri tpi darah yg keluar flek coklat dan kdng darah merah fresh,
14 Balas

hr ni 5mgu 3 hri still x de tnda nk dtg bln..kua drh ckit je..bln lps cek upt ngativ..bln ni blm lg..drhnye kua tp x koto kt seluar pn npe ye..normal ke cmtu