hello.. sa bleeding uda 4 hri tpi darah yg keluar flek coklat dan kdng darah merah fresh,

perlukah sa mkn ubt kuatkn rahim?#firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

hello.. sa bleeding uda 4 hri tpi darah yg keluar flek coklat dan kdng darah merah fresh,
14 Balas

nak tanya? period late 40 hari,pastu bila dtg period tu,kluar darah dan ketul mcm ni,apa tanda dia ye?blh bg penjelasan?

2y ago

Kalu ada bau..darah period..kdg2 hormon..dh test upt?negatif ke positif?