hello.. sa bleeding uda 4 hri tpi darah yg keluar flek coklat dan kdng darah merah fresh,

perlukah sa mkn ubt kuatkn rahim?#firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

hello.. sa bleeding uda 4 hri tpi darah yg keluar flek coklat dan kdng darah merah fresh,
14 Balas

Jumpa doktor untuk scan dulu, tengok kandungan dalam rahim, baby ada heartbeat, ada polyps ke. Boleh cuba minta injection dan ubat duphaston untuk kuatkan rahim.