Pampers Newborn

Perlu tak beli pampers newborn byk2? Sbb nk jimat 😂 Ke baby cpt membesar takut membazir tk muat. Ada advice tak mummy2 smua? #Firstbaby

20 Balas

Perlu sis. Beli yang murah and banyak. Sebab time awal2 Ni baby banyak buang air

Baby sy dkt 1bln pki newborn, 1bln lbih dah pakai S. Berat lahir 3.26kg

beli s terus pun ok dh.. sebab newborn dgn s tak banyak beza pun..

dua pek je cukup mami. day 15 baby dah besar, boleh pakai S.

Sy beli pmpers nb satu pack je. Lg satu size s ..

4y ago

Nb beli 1pack dan size S pulak 1pack...gitu😊😊

Saya beli 1pek nb, pas tu beli saiz S suda..

X reply byk2 sbb baby cepat membesar sis

Sy beli 2 pack je newborn pnya pampers.

Tak perlu.. baby cepat membesar

Beli sikit je