39w2d

Perlu ker gi spital lgi? tdi dh gi sbb kuar lendir drah. Bru buka 2cm. Doc suh blik n dtg semula sekiranya pecah air or kerap sakit. Skang nie kuar lendir coklat lgi bnyk n da air. X pasti air ape sbb dh bercmpur dgn lendir kt pad. Mslhnyer x rase skit sgt jz ngeras gitu2 jek. So cmne yer? Konpius la

3 Balas

G je spital. Sye gitu gak. Kua lendir fresh blood. Tp xde contraction sgt punn.. 39w3d, kua fresh blood awal subuh, 9 mlm tu pecah ketuban, pkul 1.30 pg esoknya bersalin

5y ago

Trima ksih puan😁💓

pergi je sis..msa sya ketuban leaking tapi jln baru 2cm..dh terus kena tahan wad..12jam layan leaking jln xbuka2..last2 kena induce..😂

pergi hospital