Rambut baby lambat tumbuh

Perlu ke saya risau baby girl 4 bulan tapi rambut jarang2 , lambat tumbuh. Pernah cukur botak sekali je ketika umur 7 hari. Jealous tengok anak orang 2-3 bulan tapi rambut banyak dah 😅 perlu sapu apa2 ke ek

Rambut baby lambat tumbuh
1 Balas

anak sy pon mcm tu jg dulu..mse bru lhir lebar rmbutnye..lps cukur rmbut lambat nau nk tumbuh balik..sy xde sapu ape2..myk zaitun je..ank sy 7@8 bln pon rmbut pndek LG..kne la pakaikan headband je..nmpk la ke gigirlan die..xperlu risau awk..