Assalamualaikum

Hi, mummy semua, Nak tanya, Baby sya dah 3 bulan. Lepas cukur rambut dh tumbuh dah, Masa dmam pakai minyak zaitun di kapala,tpi skrg kepala baby ada yg dah takda Rambut, kulit kepala jdi licin dh tak tumbuh akar rambut dah. Boleh tumbuh balik tak rambut baby. Risau lah. Ke ada sebb sapu minyak zaitun. Minyak baby oil.pernah sapu juga Yg untuk rambut punya. Boleh tolong jawab,

1 Balas

in shaa Allah blh .nnti try minyak rambut buah keras..nnti lebat tumbuh rmbut anak..mg dpmudahkan segalanya aamiin..

4mo ago

sm2🫰