Baby saya berusia 24hari, masih kuning tp hari ni baby mcm muntah susu.. Ini normal ke tak?

Perlu ke saya refer doktor, #pleasehelp

2 Balas

Lma jga baby puan kuning, kerapkn menyusu bdan, sekiranya susu badan kurang boleh campur susu fm, baby muntah susu tu maybe normal, sbb bby sya pun mcam tu dlu, baby ipar sya pun sma dh naik 6 bulan akn hilang, klau dh menyusu bby tepuk belakang Bgi dia sendawa, kdang lpas hbis bby sya menyusu, lupa tepuk blkang dia akn muntah susu tu blik

anak sis sama macam anak saya prolog jaundise..Teruskan bagi susu nanti Kuning akan turun sendiri.Muntah susu macamana?kalau setakat meleleh dekat tepi xpe tapi kalau muntah jenis terpancut cepat bawak g hospital ye sis.Saya haritu anak Saya muntah susu terpancut n lebih 3x Saya bawak pergi hospital n terus kena tahan wad