Blighted ovum perlu ke pantang selepas jatuh kantung??

Perlu ke pantang selepas kantung jatuh disebabkan kantung kosong? Jika perlu berapa hari? Apa yg perlu pantang #pleasehelp

11 Balas

yg penting take ur time rehat la seminggu dua. jaga makan and makesure habis kan ubat or antibiotics yg dok bagi if ada. dlm tempoh berehat tu relax kan diri and lapangkan fikiran. emosi kena jaga. inshallah ada rezeki lain nanti

1y ago

pantang ni actually tempoh berehat dan recover utk diri kita. mungkin la org kata ala tak perlu la kantung keluar sendiri je pun bukan cuci. but u ask urself u tak deserve ke utk berehat and bagi body and mental u recover? i pernah lalui benda u lalu. ambil la masa berapa lama yg u perlu. u know ur body better than anyone else puan ☺️