Tayang perut

Perlu ke nk tayang babybump tu?dah lah bertudung pulak tu,baju ketat..hmm bukan nk kecam tp dkt sini lelaki pun ade jugak..nanti dah kena baru faham kot..ok la nk buat cekedok?

11 Balas

Kkdg da usaha sedaya upaya nk sorok. Dah pakai baju paling besar pun, perut still nmpk. Jd tak boleh nk buat ape dah. Takkan nk pakai baju yg smpai menggelebeh nmpk hodoh gitu? Mengandung pun mata suami kne jge. Myb suami dia lebih suka dia mcm tu

4y ago

tu ok la sbb bukan disengajakan utk menayangkn🤣..dah usaha kot🤭

Kdg² da cuba sorok , tp nampak ketat jugakk .. bile pakai baju suami macam jubah pulak 🤣🤣🤣

Sy d time preggy ny lbh ska pkai bju besar2 slesa dkt perut,hentam ja bju suami pn😆

4y ago

ofcourse hahahah

Dh siap cekodok bwk sepinggan ke sini..sambung membawang kt sini balik 🤣🤣

4y ago

HAHAHAHAHAH

rasanya seronok lagi pakai baju longgar.. takdela rasa senak hehehe

4y ago

Uih geng baju kelawar la kite.hahaha mmg selesa sgt kan..kalau boleh nk pakai bju kelawar je tiap ms mmg selesa..😂

kalau kita lg nk sorok 🤣🤣 nsib la time preggy dulu prut jnis kecik 😂

4y ago

tu laa...dorang tk rsa segan&malu ke?🤣

Kan.. Kadg da sorok tp perut nmpk bsa.. Da pki bju hbis bsa da pn..

Baju suami lah yg jadi mangsa bila dh pregnant ni.. 😂

Kannn, aurat kut.

😂😂