Cara duduk/berjalan selepas bersalin

Perlu ke jaga cara duduk/berjalan selepas baru bersalin? Sy baru lepas bersalin & selalu ditegur 'tak macam org dlm pantang' disebabkan sy berjalan & duduk macam biasa 😅

2 Balas

Orang pantang jalan macam mana? 😅Kadang tak faham dengan stigma orang dulu dulu kan. Saya pantang pun jalan dan duduk macam biasa. Asalkan saya selesa dan tak sakit.

3w ago

Hahaha faham. Saya buat tak reti je. Saya ngan suami ni sekepala. Benda yang pelik2 kitorang tak ikut. So tak terkesan la orang tua kata itu ini. 🤭

enthlh sis sy tgh alami jgk ni 😂😂

3w ago

ada geng rupanya 😂