Lenggang Perut

Perlu ke buat, first time dengar smlam. Bila mak mertua call suruh buat lenggang perut nanti bila masuk 7 bulan. Saya jdi takot plak, saya tkot orang luar pegang perut saya mean bidan2 Kampung. Bila call mak sndri, mak saya kata x perlu pon sbnarnya. Tpi nk jaga hati mak mertua mak saya kata bincng lah ngn suami 😭

5 Balas

Saya buat tapi ditukarkan kepada solat hajat. Minta dipermudahkan urusan bersalin. Tapi lain orang lain cara lenggang perut nya