Ingin tahu

Perkembangan berat normal bayi mengikut minggu MCM mna nk tahu,saya dh hamil 28 minggu nk tahu berat baby normal..#pleasehelp

4 Balas

dlm apps nie ada juga anggaran berat mengikut minggu2 , siap dgn saiz lgi.. rasanya dlm buku pink pun ada carta tumbesaran janin mengikut minggu.. yg paling pntg, semasa checkp up dgn doc.. bole tya trus adakah perkembangan bayi semuanya normal atau x. biasanya kalau ada yg x normal, mmg doc akn maklum juga.. kalau semuanya normal, doc xkan komen lebih2.. 😄

lagi senang pg tanya doktor yg puan jumpa dari first pregnancy. dkt sini ta dpt tau mana normal utk puan

2y ago

iya..esok saya appointment dgn doktor..saya akan tnya.. terima kasih berkongsi info

boleh tengok kat track kehamilan dlm apps ni

ok terima kasih atas info yg di beri