Hubungan Baik Dengan Mertua

Perkara apa yang membuatkan anda ngam dengan mertua?

Hubungan Baik Dengan Mertua
60 Balas

alhamdulillah, saya dapat ibu mentua yang penyayang. ada yang cakap mungkin sbb saya menantu sulung.

Selalu layan mil borak n layankan je apa yg dia nak ..alhamdulillah mil baik xde la minta mcm2..😊

Suka masak ..taste ktorg sama.. Klu masakan pak mentua its more tu jawa2 gitchew.. So mil xmkn..

Alhamdulillah dikurniakan ibu mertua dan ayah mertua yg sama kepala dengan saya.. Bersefahaman..

tinggal sebunbung dengan mil tiri , pernah kena mintak bercerai dan dicarikan madu ..celaka

Alhmdulillah..ngam sbb mmpunyai hobi yg sm.. ... N mil peramah+sempoi... 😂😂✌

Sbb my mil suka sembang, so kita xkekok. Jenis ceria, peramah dan sgt ambil berat 🤗🤗

Mengeratkn hubungn dngn borak²..tdi klw xde crta.. Hmm awkward lh pula

Just like own mom..blh share mcm2.mil pon share mcm2.🤗alhamdulillah

1 kpla dlm sgla hal ...smpi ank dia sdri a.k.a suami sa jilos hahahh