apa nk buat????

Period x dtg dua bln... Test upt negative. Sblm ni x pnh teratur pun period... Risau sbb dh berumur.. Sblm ni mkn pil peracng stop on january.. Jdi cm ni pulk.. Pgi ni drh fresh keluar trs g klinik.. Doktor scan mmg x da.. So doktor consult.. If nk pregnat dlm temph dua thn ni before 40.. If x nk continue pil percng or etc utk protect. Husband cm nk bby lgi.. Ank2 nk adik plk..

2 Balas

Sis risau tkot pregnant ke? Sis nk bby lagi ke tak sebenarnya? Kalau nk, ikhtiar lah. Kalau taknak, teruskan mkn perancang. Simple je pilihan tu. Tp kalau lah katakan, skrg ni dah terlekat bby, terima je lah sbg rezeki.

5y ago

If ada bby mmg nk je...

Mybe period xdtg dua bulan tu sbb sis stop pil prancang kot.. Tp btter stop jek amek pil perancang tu sis.. Byk effect dia akn dtg nty..

5y ago

Maybelh... Sbb hormon kan