TTC mummy

period sudahh. sehari sebelum due. 18.12.2019.. penat bila setiap bulan period datang mesti nangis. stop kejap then nangis balik. kadang rasa stress jugak. hmm apa lagi tips yang boleh sy amalkan ye. boleh mommy2 share..

1 Balas

Tips 1) jangan stress ye puan. Bila stress biasanya hormon tak cantik dn susah nak melekat. Tips 2) jangan terlalu mengharap setiap bulan. Tapi berdoa selalu. Letakkan sepenuhnya pada Allah. Setiap kali buat hubungan jangan fikir pasal baby, sbb itu akn buat puan lagi stress.. just enjoy the moment. Cuba buat tips ni dalam 2, 3 bulan. Lapang kan fikiran dan hati.

5y ago

insyaallah. terima kasih atas nasihat ☺️