Salam nak tnya .ada tak yg masa mengandung , tp mcm mengalami period setiap bulan ?

Period setiap bulan tp tgh pregnant?

3 Balas

Ada..kaka sya sndiri alami tpi msa tu kaka sya tak tau dia mengandung, dia dtg klinik sb gastrik tpi doktr suruh cek upt kptusn +ve, scan dah 3 bulan..tpi tu la lps tau preg , period tak lg dtg & simptom2 pregnant mual sakit kpla tiba2 klur semua.

pregnant xboleh period sis. ovum dh bersenyawa mcm mana nak period. yg awk hadapi tu adalah bleeding. so kena pegi emergency.

Mgkin bleeding non stop better go to emergency immediately