Apa maksud brown spotting macam ni? sorry tmi

Period saya baru abis 2 mggu lepas, tiba2 semalm bila cek panty terkejut bila nmpk brown spotting mcm ni. 2 hari sebelum tu,kemaluan saya gatal dan keluar ewcm tp x pasti la sama ada jangkitan ataupun period? Ada x sapa2 yg mengalami mcm ni, klu kira opk arini kira 6 dpo

Apa maksud brown spotting macam ni? sorry tmi
2 Balas

kalau ada rs gatal better puan g klinik dptkn rawatan..supaya tidak memudaratkan puan pd ms akan dtg..mg cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya..aamiin...

kalau ada rs gatal better puan g klinik dptkn rawatan..supaya tidak memudaratkan puan pd ms akan dtg..mg cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya..aamiin