Konfius Pregnant atau UPT rosak

UPDATE..DAH TRY DIP N TELL.. 1 LINE JER MUNCUL. Belum rezeki nampaknya Period lewat 3 hari. Pagi tadi test. Upt dua line air kencing pertama awal pagi. Laju jer naik. Nak konfirm kan betul tak....petang buat lagi...1 line #pejuang_garisDua #TTC8YEARSanakpertama #pernahgugurbulan2tahun2022

Konfius Pregnant atau UPT rosak
16 Balas

saya doakan sis ada rezeki.. amiin amiin.. positive in shaa Allah.. kencing awal pagi mmg lagi valid. try clearblue pun ok kalau nak betul2 pasti & tunggu lepas 2,3 hari lagi. ya Allah,moga sis betul² pregnant.. amiin amiin

1y ago

aminnn...esok saya try upt jenis lain pulak. semoga ada rezeki