Konfius Pregnant atau UPT rosak

UPDATE..DAH TRY DIP N TELL.. 1 LINE JER MUNCUL. Belum rezeki nampaknya Period lewat 3 hari. Pagi tadi test. Upt dua line air kencing pertama awal pagi. Laju jer naik. Nak konfirm kan betul tak....petang buat lagi...1 line #pejuang_garisDua #TTC8YEARSanakpertama #pernahgugurbulan2tahun2022

Konfius Pregnant atau UPT rosak
16 Balas

saya doakan sis ada rezeki.. amiin amiin.. positive in shaa Allah.. kencing awal pagi mmg lagi valid. try clearblue pun ok kalau nak betul2 pasti & tunggu lepas 2,3 hari lagi. ya Allah,moga sis betul² pregnant.. amiin amiin

1y ago

aminnn...esok saya try upt jenis lain pulak. semoga ada rezeki

cuba guna upt lain.. klo 1 line better g scan cek.. takut cyst mcm sy mula2.. sy pnh kena mcm tu . rupa nye cyst . tp disebalik sakit yg tuhan bg.. tuhan bg penawar skali.. sy pregnant lps 4bulan dpt thu ad cyst.

1y ago

sama la sizenye..

Ada cek upt sebelum due period tak? Sy hrini patutnya due period cek tp negatif . Semoga sy pun ada rezeki mcm awak 🤲🏻🤲🏻

1y ago

sebeljm due 12hb check tapi 1 line. period sepatutnya 14hb.

Yg berkesan yg pertama pda awl pagi...biasa kalau mcm ni +ve...kalau musykil better tgu lgi seminggu bru try blk utk cnfrmkan....

1y ago

Biasanya kalau mcm ni dah +ve...Utk kepastian blh try gi scan kat klinik...tpi utk lbh jls, better gi scan lps period lwt lbh 3 mgu ke atas...

Saya dpt tahu mngdung pun sbb period sebulan delay dan kerap nak kucil sejam skli. Then check sekali trus double line💕

1y ago

doakan saya awak

selalunya urine pagi2 tu lebih valid.. cuba repeat test hari2 seterusnya..guna urine awal2 pagi lpas bangun tidur tu

1y ago

hari ni test guna upt jenis sama naik 2 line jugak. nanti saya try upt lain. tq awak

saya pkai yg cmni jgk hritu tapi tak nmpk 2 grisnye ,bila pkai jnis lain baru nampk terang dn jelas 2 linenye

1y ago

baru guna dip n tell pagi ni...1 line jer awak huhu. period tak muncul lagi. maybe saya stress

HGC lebih accurate kalau waktu pg air kencing pertama. tunggu esok lusa try buat waktu pg lagi

1y ago

saya lewat 5 hari , try test setiap pagi 1 line , hari ni (hari ke 6 lewat period) saya try dh 2 line. don't lose hope sis ✨

test upt lain.bgun pgi test.dip n tell pun ok,mr.tell me pun ok.kt Watson's/guardian Ade jual.

1y ago

terima kasih awak.

seeloknya tunggu delay period 1-2minggu sis , tukar guna upt jenis cl ..

1y ago

baik. terima kasih. doakan saya ya ibu