Assalamualaikum.. Nk tnya normal ke smpai skrang msih blum period lgi? Ank dh umur 1y3m😅

Period #ingintahu

9 Balas

Sy aritu pon curious jugak sebab baby dah 9 bulan tapi tak period. Sebelum ni lupa sebab anak dah 7 tahun😅 tup2 minggu lepas period. Tp kejap je tak sampai 5 hari. Curios lagi period ke tu🥱

Saya masa anak pertama dulu pun setahun 3 ke 4 bulan baru period. Memang full bf dan takde pakai apa2 perancang. Yang second ni 10 bulan dah period. Awal pulak.

normal klu anak kuat mnyusu and konsisten . klu konsisten anak mnyusu tu smpai 2thun boleh tak period .

saya dulu anak dah 6 bln baru period.anak fully bf.x de ambik apa² perancang

2 reason je selalu. satu baby fully breastfeed. satu lgi ambik perancang.

11mo ago

Aah bf n x pkai perancang.. Mse abg dya hritu 1y2m dh dtg period😅

Waalaikumsalam. Ada pakai perancang tak? Baby fully BF ya?

normal kalau bf or amik perancang

normal klu full breastfeeding..

sbb bf