Bunting Harimau

Period heavy flow tapi 2@3 hari je. Lepas seminggu rasa tak sedap badan, loya & pening kepala. Upt mcm ada faint line. Boleh jd ke hamil? Sesiapa ada pengalaman boleh la share sini hehe #bantusharing

5 Balas

bila dh berlaku persenyawaan dalam rahim kita xde istilah dtg period lg dh awak. xde istilah bunting harimau/pelandung. kalau dh detect faint lain segera la ke hospital/klinik utk check. sbb dh berlaku bleeding byk. boleh refer penerangan dr doc irma ni https://vt.tiktok.com/ZS89m1Tmu/