Period delay 8 hari, adakah itu faint line? Anybody can see it? 🥰

Period dh delay 8 hari , nie cek lepas isyak tadi , pinjam mata korang jap 😁

Period delay 8 hari, adakah itu faint line? Anybody can see it? 🥰
12 Balas

1st glance nampak macam satu, tapi bila tenung lama2 nampak macam 2. Tp line dia sangat2 samar, ada takde je. Cadangan saya, 1) check urine masa 1st urine awal pagi. kalau masih sama line dia. 2) tunggu dalam dua minggu, check lagi awal pagi juga. masa ni hormon pregnant tu dah makin banyak so line akan lagi pekat patutnya. 3) kalau Masih sama line tu, antara ada takde atau line dah pekat dah. boleh pergi klinik swasta je minta scan. nampak kantung or anything tak. moga dipermudahkan urusan ya sis.